Myyjille

Kojupaikkojen hinnat 2022:

2x2 m kaupungin koju* 165 €

3x3 m oma koju 165 €

4x4 m oma koju 220 €

Hinnat sis. alv. 24 %.

*Kaupungin koju on valmiiksi rakennettu koju, joka sisältää sivuseinät, katon ja 80 cm syvän myyntitiskin. (Joissakin kaupungin kojuissa on katossa sauma, joten täyttä vesitiiviyttä ei voida taata.) Myyjiä suositellaan varautumaan esim. pressulla tai muovilla, jonka voi koristella pois näkyvistä esim. havuilla.

Kaupungin kojun piirros

Kojupaikkojen hakeminen ja vahvistus

Kojupaikkahakemuksia otetaan vastaan vuosittain syyskuun viimeiseen arkipäivään klo 15.00 mennessä. Sen jälkeen kaikki hakemukset käsitellään. Kojupaikkaa haetaan sähköisellä hakulomakkeella, joka ilmoitetaan erikseen Menneen Ajan Joulumarkkinoiden verkkosivujen etusivulla. 

 

Ilmoittautuminen ei välttämättä johda kojupaikan saantiin, jos kojuraati katsoo, että hakija ei täytä Menneen Ajan Joulumarkkinoiden vaatimuksia, tai viimekertaisessa osallistumisessa on ollut puutteita sääntöjen noudattamisen suhteen. 

 

Huomioittehan, että olemme uudistamassa Menneen Ajan Joulumarkkinoita vuodelle 2022. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että markkina-alueeseen voi tulla muutoksia. Kaikki myyjät ovat yhdenvertaisessa asemassa, emmekä siitä syystä voi ennakkoon luvata samoja myyntipaikkoja kuin vuonna 2021. Tiedotamme uudistuksista mahdollisimman pian kevään 2022 aikana.

Lisätietoja kojujen ja myyntituotteiden vaatimuksista myyjien infokirjeestä. 

 

Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan suoraan myyjille, sekä Menneen Ajan Joulumarkkinoiden verkkosivuilla että Menneen Ajan Joulumarkkinoiden sosiaalisessa mediassa. 

 

Lisätietoja antaa:
Sara Ertek

kulttuurituottaja

puh. 044 362 1130
sara.ertek(a)lohja.fi

 

 

Menneen ajan joulumarkkinoiden rekisteriseloste