Myyjille

Kojupaikkojen hinnat 2020:

2x2 m kaupungin koju * 165 €

3x3 m oma koju 165 €

4x4 m oma koju 220 €

Hinnat sis. alv. 24 %.

*Kaupungin koju on valmiiksi rakennettu koju, sisältäen sivuseinät ja 80 cm syvän myyntitiskin, sekä katon (joissakin kaupungin kojuissa on katossa sauma, joten täyttä vesitiiviyttä ei voida taata. Myyjiä suositellaan varautumaan esim. pressulla tai muovilla, jonka voi koristella pois näkyvistä esim. havuilla).

Kaupungin kojun piirros

Kojupaikkojen hakeminen ja vahvistus

Kojupaikkahakemuksia otetaan vastaan 30.8.2020 asti, jonka jälkeen kaikki hakemukset käsitellään. Kojupaikkaa haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Linkki hakulomakkeeseen löytyy täältä.

 

Ilmoittautuminen ei välttämättä johda kojupaikan saantiin, jos kojuraati katsoo, että hakija ei täytä Menneen ajan joulumarkkinoiden vaatimuksia, tai esimerkiksi viimekertaisessa osallistumisessa on ollut puutteita sääntöjen noudattamisen suhteen. Kojupaikkoja ei täytetä välttämättä ilmoittautumisjärjestyksessä. Viime vuonna osallistuneet myyjät saavat lähtökohtaisesti pitää edellisvuoden paikkansa.

Lisätietoja kojujen ja myyntituotteiden vaatimuksista löytyy myyjien infokirjeestä. Vuoden 2020 infokirje päivitetään syksyn 2020 aikana, mutta pääosin sisältö kojujen vaatimusten osalta pysyy samana. Vuoden 2019 myyjien infokirje

 

MENNEEN AJAN JOULUMARKKINAT 2020 ON PERUTTU

 

HUOM! Jos olet hakenut paikkaa vuodelle 2020, ilmoittautumisesi siirretään automaattisesti vuoden 2021 markkinoille. Ellet saa vahvistusta kojupaikasta viimeistään 5.10.2021, ota yhteyttä kulttuuripalveluihin: joulumarkkinat@lohja.fi tai 044 3621 130

 

Mahdollisista muutoksista tiedotetaan Menneen ajan joulumarkkinoiden sivuilla ja facebookissa.

 

Menneen ajan joulumarkkinoiden rekisteriseloste