top of page

INFO Myyjille

Kojupaikkojen hinnaT 2023:

2x2 m kaupungin koju 165 €*

3x3 m oma koju 165 €

4x4 m oma koju 220 €

UUSI! 2x2 m oma koju 90€**

Hinnat sis. alv. 24 %.

*Kaupungin koju on valmiiksi rakennettu koju, joka sisältää seinien rungon, kiinteän katon ja 80 cm syvän myyntitiskin. Kojuissa ei ole kiinteitä seiniä, vaan seinämateriaali täytyy tuoda itse. Joissakin kaupungin kojuissa on katossa sauma, joten täyttä vesitiiviyttä ei voida taata. Myyjiä suositellaan varautumaan esim. pressulla tai muovilla, jonka voi koristella pois näkyvistä esim. havuilla. 

**2x2 m oma koju on tarkoitettu ensisijaisesti uusille yksityishenkilöinä toimiville myyjille. Kyseisiä kojupaikkoja annetaan ainoastaan yksi kappale myyjää kohden. Kojupaikat täytetään numerojärjestyksessä (numerot 182 - 207). Myös 2*2 m oman kojupaikan ostavia myyjiä koskevat menneen ajan henkiseen koristeluun liittyvät säännöt, jotka löytyvät myyjien infokirjeestä.

Kaupungin pystyttämät kojut on numeroitu 1-90 ja myyjien omien kojujen paikat numeroilla 91-207. Numeroimattomat myyntipaikat on merkitty kirjaimilla. 

Kojujen maksaminen: 

Menneen ajan joulumarkkinoiden kojut maksetaan verkkokaupassa. Kaikille hyväksytyille myyjille toimitetaan verkkomaksamisen ohjeet sähköpostitse. 

Kojupaikkojen hakeminen ja vahvistus:

Kojupaikkahakemuksia otetaan vastaan vuosittain syyskuun viimeiseen arkipäivään klo 15.00 mennessä. Kojupaikkaa haetaan sähköisellä hakulomakkeella, joka ilmoitetaan vuosittain erikseen.

 

Ilmoittautuminen ei välttämättä johda kojupaikan saantiin, jos kojuraati katsoo, että hakija ei täytä Menneen ajan joulumarkkinoiden vaatimuksia, tai viimekertaisessa osallistumisessa on ollut puutteita sääntöjen noudattamisen suhteen. 

Myyntiajat:

Myyntiajat ovat la klo 10.00-16.00 ja su klo 11.00-16.00. Vaadimme myyjiä noudattamaan näitä aikoja. Kojujen tulee olla valmiina ja autojen pois alueelta la klo 9.50-16.00 ja su klo 10.50-16.00.

Myyjien parkkipaikat

Myyjien parkkipaikat ovat Rautatienkadun molemmin puolin (hiekkaparkki sekä Laurentius-talon parkkipaikka), sekä Lohjan pääkirjaston pieni parkkipaikka. Eeva Joenpellon aukio, Laurentius-talon piha, Puu-Anttilan piha ja Lohjan seurakuntakeskuksen parkkipaikka eivät ole myyjien pysäköintialuetta. 

Kojujen somistus:

Kojun voi somistaa mielikuvitusta käyttäen, menneen ajan henkeen sopivasti. Soveltuvia materiaaleja ovat mm. havut, havuköynnökset, luonnonmateriaalit, taljat, säkkikankaat, huovat, oljet, paalit, paju, puu ja lauta, ryijyt ja raanut. Muistattehan piilottaa muovit ja metallit.

Paras kaupungin koju ja paras oma koju palkitaan. Palkitut kojut saavat osallistua seuraavan vuoden markkinoille ilmaiseksi. 

 

WC:t:

Tapahtuman aikana WC:t löytyvät Laurentius-talosta, Lohjan pääkirjastosta ja Pyhän Laurin kirkon alakerrasta. Seurakuntakeskuksen WC on tarkoitettu ensisijaisesti myyjille. 

Emme valitettavasti pysty tarjoamaan myyjille käymälöitä kojujen pystytyksen ja purkamisen ajaksi. Lähistöllä palvelee esimerkiksi Lohjan Prisma 24 h (Laurinkatu 37-41, 08100 Lohja). 

Emme vastaa aukioloaikojen tai palveluiden muutoksista. 

 

Info-koju:

Info-koju on pystytetty Kirkkokentän kulmaan palvelemaan sekä markkinakävijöitä että myyjiä koko tapahtuman ajan. Info-kojusta saat kaikki tärkeät yhteystiedot sekä lisätietoa kojupaikoista, liikenteestä, parkkipaikoista ja muista joulumarkkinoihin liittyvistä asioista. 

Lisätietoja kojujen ja myyntituotteiden vaatimuksista löytyy myyjien infokirjeestä, joka toimitetaan myyjille erikseen. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan suoraan myyjille, sekä Menneen ajan joulumarkkinoiden verkkosivuilla että Menneen ajan joulumarkkinoiden sosiaalisessa mediassa.

 

Lisätietoja antaa:
Sara Ertek

kulttuurituottaja

puh. 044 362 1130
joulumarkkinat@lohja.fi

Menneen ajan joulumarkkinoiden rekisteriseloste 

bottom of page